Pagina's

zondag 29 januari 2012

New Love - Isabel Marant sneakers

Je houdt ervan of je haat ze. De Isabel Marant sneakers. Géwéldig vind ik ze! Toen ik ze voor het eerste zag dacht ik wat een rare sneakers. Die gekke flap, zo groot. Niet mijn smaak. Ok , ze zijn apart en de flap aan de voorkant is groot. Dat vind ik nog steeds, maar toch vind ik ze helemaal leuk. Nadeel: het moet je staan en dat vind ik moeilijk, vanwege mijn voetbalkuiten. Misschien zie ik er dan heel lomp uit, wie weet. Over de prijs zal ik maar niet beginnen, straks val ik weer flauw.. Check them out!De sneakers hebben een ingebouwde plateau dus je smokkelt ongeveer zo’n tien centimeter!
Celeb spot: Miranda Kerr
Twee van mijn favorieten
Fashionista’s, opgelet! Of beter gezegd: Isabel Marant liefhebbers opgelet, op de site van Net-A-Porter zijn deze fashionably sneakers in prijs verlaagd van $435 naar $217,50. Pas op, in dollars! Ik heb geen ervaring met bestellingen plaatsen op deze site, maar het is een tip.
Zou jij ze dragen?

Verkrijgbaar op Net-a-Porter

5 reacties:

Anne vdh zei

Hmm ik twijfel of ik ze zou dragen, ik vind het heel vet dat er een plateau hak in verstopt zit, maar.. jammer dat hij verstopt zit! Toch vind ik ze wel erg vet, ook al hou ik meer van wat vrouwlijkere schoenen. Ik twijfel:D aan de ene kant vind ik ze heel cool, aan de andere kant vind ik ze net ff te sportief.

mike i make zei

amazing blog...I follow your now...

The PvdH Journal zei

What a coincidence! I JUST bought the black and white pair last week! :)

Lisa zei

Jealous! i absolutely LOVE these sneakers

Bibiane zei

Ik heb al meisjes zien lopen met de schoenen onderaan links (of toch die er op lijken). Ik vind ze echt niet mooi. Doet me denken aan orthopedische schoenen. Misschien in een andere kleur, maar ze zien er zo massief uit :s

Een reactie posten