Pagina's

vrijdag 17 februari 2012

Column - verwende tieners & de sextape van mijn zus


Je kent ze wel. Jonge meiden die opgegroeid zijn in de spotlights. Absoluut geen doorsnee types, maar golddigga’s. “Pappie, mag ik er nog een? Alsjeblieft. Ik wil geen Versace, maar een Louis Vuittonnetje”. Hoppa, alsof het niets is. Er word gesmeten met geld want ja, geld moet rollen.
Pluk zo’n puber is van straat, beroof zijn kleren en verkoop het op de zwarte markt. Zoek er vooral eentje met een glimmende jas met dikke bontkraag, dat maakt buit. Zo’n kind wil alleen maar gezien worden met Uggs en shirts met grote logo’s, want dan maak je ‘hét’. In Hollywood is dit allemaal verleden tijd want tegenwoordig ben je pas hip met een ‘gewone’ clutch van Chloe ter waarde van € 2,900. Want dat is the real thing. Voor elke gelegenheid een nieuwe tas en outfit, elke dag weer. Het is toch heel normaal om elke dag designer items binnen te krijgen? En voor in de winter pluk je een vosje helemaal kaal voor een mooi bontkraagje. Zo gezegd, zo gedaan.
14 jarigen zijn trendsetters en ouderen leren ervan, het lijkt wel de omgekeerde wereld. Justin Bieber aan het roer. “Nee, alles moet paars zijn. P-A-A-R-S. Dat is namelijk mijn lievelingskleur. OMG.” Zeg nooit nooit Bieber, hopelijk heb jij die woorden nooit uit je mond gekregen toen je nog een ukkie was met jeugdpuistjes. Iemand die je lyrics schrijft, geweldig. Zelfs voor de meest persoonlijke liedjes ooit. 


Gewoon zingen, hoppa. Dat is er met de paplepel ingegoten. Deze trendsettende tieners zetten de straten van Beverly Hills helemaal op hun kop. Met hun blitse privé limousine worden ze afgezet voor hun favo winkel. Dolce & Gabanna, Anna Sui, Valentino. “Pa, zullen we toch maar effekes de Chanel store instappen? Heb een nieuwe tas nodig.” Waarvoor nodig? Oh ja, school. Als ze vaders creditcard niet meer nodig hebben beginnen ze met hun eigen poen te verdienen. Nou, verdienen, het is eerder zeggen wat je werknemers moeten doen zodat jij ‘m kunt chillen. Neem een voorbeeld aan Kim Kardashian. Roem, aandacht! Kendall en Kylie Jenner zullen haar oudste halfzus dankbaar zijn voor de beruchte tape die zij heeft gemaakt. Want dankzij Kimmie liggen er nu tig muiltjes van Jimmy Choo onder de kapstok. Bedankt reality stars - omdat jullie zo genoemd willen worden – voor het uitvinden van de sextape.

1 reacties:

Marta zei

The don't really know how things worth!! What a pitu :(

Een reactie posten