Pagina's

woensdag 6 juni 2012

Personal - muziek wat ik op het moment luister

Muziek leeft met mij mee door de jaren heen. Een instrument bespelen kan ik helaas niet, behalve een beetje piano en blokfluit dan.  Voor de rest is mijn douchekop mijn grootste fan en is de Andrélon shampoo mijn microfoon. Kortom: ik houd van muziek en hopelijk houdt de muziek ook een beetje van mij ;-). Klik verder om te bekijken waar ik de afgelopen paar weken/dagen bij mee blèr.Ik houd van het album ‘+’ van Ed Sheeran, maar vooral van dit nummer. Het is een heerlijk rustgevend nummer waar je helemaal mee kan weg dromen. 

Weer eentje van Ed Sheeran. Ik houd van zijn onzinnige teksten, hij maakt er echt zijn eigen ding van.

Maroon 5 – Payphone. Ik vind dit vooral een lekker nummertje als je in de auto zit of op de fiets. Ik heb Maroon 5 altijd goed gevonden, erg meezingwaardig en dan nog die lekkere stem van Adam Levine. Ik ben verkocht!
Michael Bublé – At This Moment, een heerlijk mee jank nummer.

Simple Plan – Summer Paradise ft. Sean Paul. Ik weet nog wel dat ik vroeger diehard fan was van deze groep jongens, en die leadzanger (Pierre Bouvier) heeft echt een stem om verliefd op te worden.

Nelly Furtado is weer terug van weggeweest, en hoe! Heerlijk nummertje dit, wat van mij wel wat vaker gedraaid mag 
worden. Laat die nummers maar komen van Nelly, ze zijn welkom van mijn kant.

Ik kan zo erg genieten van dit soort artiesten. Mooie instrumenten en wat heeft die Aloe Blacc toch een heerlijke stem. I need a dollar!
Dit waren een aantal nummers waar ik op het moment het liefst naar luister. Mijn muzieksmaak is erg uitgebreid. Toch gaat mijn voorkeur naar de singer/songwriters, soul & blues artiesten maar ook Hip/hop, rap en R&B, en  Op mijn iPod vind je vooral artiesten zoals Gavin Degraw, Coldplay, Joss Stone, Justin Nozuka, Ed Sheeran, Jason Mraz, James Morrison maar ook Drake, Chris Brown en Rihanna.

2 reacties:

Flo zei

Heerlijke nummers! Ed Sheeran is door mij ook vaak beluisterd maar heb heb ietsjes te veel gehoord... xxx

Fenna zei

payphoneeee,
die luister ik echt non-stop! ;)
xx

Een reactie posten